Skip to main content

Bonnie BrennanElementary

Main Menu Toggle

Bell Schedules

Regular School Days for In Person Learning
8:15-2:35
Buses unload and students may enter the building at 7:45

Early Release Days
8:15-12:35
Buses unload and students may enter the building at 7:45
Bonnie Brennan Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast, buses unload, students arrive 7:45 AM 2:35 PM 410 min
Instructional Time (lunch will be provided) 8:15 AM 2:35 PM 380 min
Early Release Instructional Time (lunch will be provided) 8:15 AM 12:35 PM 260 min
Lunch Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Lunch 10:50 AM 11:10 AM 20 min
2nd Lunch 11:15 AM 11:35 AM 20 min
3rd Lunch 11:40 AM 12:00 PM 20 min
Kindergarten Lunch A 12:05 PM 12:25 PM 20 min
Kindergarten Lunch B 12:30 PM 12:50 PM 20 min